Daisels Traiteurke,
de lekkerste catering
en maaltijden aan huis
in Groot-Kortrijk

Lekker eten, 7 dagen op 7

Daisels Traiteurke uit Kuurne (Kortrijk) laat je elke dag genieten van heerlijk verse en ambachtelijk bereide maaltijden. We leveren de gerechten van onze inspirerende menukaart gratis aan huis in de regio Groot-Kortrijk. Gezond en lekker eten was nog nooit zo makkelijk, ongeacht de gelegenheid. Je kan bij ons terecht voor dagschotels, pasta’s, soepen en warme gerechten, maar ook voor de catering van je huwelijksfeest, receptie of communiefeest. We leveren dus 7 dagen op 7 maaltijden en dagschotels aan huis of op je bedrijf, én we zijn de traiteur bij uitstek voor de catering van je feesten, seminaries en evenementen.

 
 

Culinair genot op maat

Daisels Traiteurke houdt van de verse, ambachtelijke keuken. We zorgen er niet alleen voor dat het lekker is, maar ook gezond. Daarom passen we – indien gewenst – onze maaltijden of catering aan je dieet aan. Glutenvrij, zoutloos of lactosevrij? Daisels Traiteurke heeft ervaring met het bereiden van maaltijden voor diabetici en personen met allergieën. We passen ons met plezier aan je wensen aan.

 

We houden overigens niet alleen rekening met je dieetwensen. We hechten ook veel waarde aan jouw stijl of smaak, én aan de aard van het evenement. We leveren belegde broodjes en dagschotels, maar we verzorgen ook de meest verfijnde culinaire hapjes die elke gelegenheid naar een hoger niveau tillen.

 

Topkwaliteit en een persoonlijke service

De culinaire creaties van Daisels Traiteurke zijn van topkwaliteit, elke keer opnieuw. Ook onze service is hoogstaand. Niet in het minst omdat we elke dag gratis leveren in Groot-Kortrijk, maar ook omdat we weten dat we op bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten of andere gelegenheden, de lat hoog moeten leggen. Je wordt dan ook vlot en met de glimlach bediend door een team dat het beste van zichzelf geeft, in de keuken en daarbuiten.

 

Jouw maaltijden gratis aan huis geleverd? Of hoogstaande en betaalbare catering voor je volgende feest of evenement? Neem alvast een kijkje op onze menupagina of neem contact op. We helpen je graag verder. Daisels Traiteurke uit Kuurne levert 7 dagen op 7, gratis aan huis en bij bedrijven in de regio Groot-Kortrijk.